Diskotek Til Din Fest
Om os

DANSK DJ VIRKSOMHED 

Vi er et professionelt firma, der årligt spiller til mere end 150 fester rundt om i Danmark, og har derfor skabt en stor erfaring indenfor området. Du vil derfor trygt kunne vælge os som musikleverandør.

Det sikre valg

"Diskotek Til Din Fest" er et landsdækkende firma med personale i hele landet, og er derfor klar til at spille musik til din fest, uanset hvor du bor i Danmark.


Det sikre valg, når musikken skal vælges:

Vi er en kunstnerisk virksomhed, der spiller bredt for hele forsamlingen, og kommer gerne rundt i de helt store klassikere fra 60erne og frem til nutidens toner.  Vi er det helt sikre valg, når der skal spilles god musik til festen. Vi tager endda også gerne imod musikønsker fra gæsterne. Samtidig får du mulighed for medbestemmelse i musikken gennem en forudlavet musikliste og dialog med DJen. Vi spiller altså den hel rigtige musik for dig og dine gæster!


Vi lytter til kundens ønsker:

Vi er et professionelt firma, der årligt spiller til mere end 150 fester rundt om i Danmark, og har derfor skabt en stor erfaring indenfor området. Du vil derfor trygt kunne vælge os som musikleverandør.


Vi gør vores allerbedste for, at sætte os ind i netop dine ønsker og drømme for festen. Vi sætter stor ære i at forventningsafstemme og sørge for den helt rigtige DJ kommer ud til din fest.

Vi har kun fast personale, og sender derfor ingen tilfældig DJ ud til din fest. Du vil allerede ved bestillingen blive tildelt en personlig DJ, der matcher dine ønsker til musikprofil og personlighed. Du vil opleve DJen som en velforberedt og en god sparringspartner for dagen og aftenen.

Bag virksomheden

Morten startede firmaet tilbage i 2012 efter næsten 10 års erfaring som freelance DJ. Sammen med et godt netværk har han samlet nogle yderst kompetente og erfarne DJs, og kan derfor tilbyde nogle af branchens bedste folk.

Morten Friis

Morten Friis
Indehaver og stifter

 "Mit store fokus er kundens behov, hvor der hver dag forsøges at yde branchens bedste service!
Derudover finder jeg det yderst vigtigt med en konstant udvikling af personalets passion for musik og underholdning.
Festen er først en succes, når min DJ har de rigtige rammer."

Kontakt Morten direkte:

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


KONTAKT OS

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale


Vi leverer musik i hele Danmark


ÅBNINGSTIDER

Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

SOCIALE LINKS