HVEM ER VI

Det sikre valg

Diskotek Til Din Fest er et landsdækkende firma med personale i hele landet, og er derfor klar til at spille musik til din fest, uanset hvor du bor i Danmark.Det sikre valg, når musikken skal vælges:

Vi er en kunstnerisk virksomhed, der spiller bredt for hele forsamlingen, og kommer gerne rundt i de helt store klassikere fra 60erne og frem til nutidens toner.  Vi er det helt sikre valg, når der skal spilles god musik til festen. Vi tager endda også gerne imod musikønsker fra gæsterne. Samtidig får du mulighed for medbestemmelse i musikken gennem en forudlavet musikliste og dialog med DJen. Vi spiller altså den hel rigtige musik for dig og dine gæster!


Vi lytter til kundens ønsker:

Vi er et professionelt firma, der årligt spiller til mere end 150 fester rundt om i Danmark, og har derfor skabt en stor erfaring indenfor området. Du vil derfor trygt kunne vælge os som musikleverandør.


Vi gør vores allerbedste for, at sætte os ind i netop dine ønsker og drømme for festen. Vi sætter stor ære i at forventningsafstemme og sørge for den helt rigtige DJ kommer ud til din fest.

Vi har kun fast personale, og sender derfor ingen tilfældig DJ ud til din fest. Du vil allerede ved bestillingen blive tildelt en personlig DJ, der matcher dine ønsker til musikprofil og personlighed. Du vil opleve DJen som en velforberedt og en god sparringspartner for dagen og aftenen.

Morten Friis
Indehaver og stifter

Bag virksomheden

 "Mit store fokus er kundens behov, hvor der hver dag forsøges at yde branchens bedste service!
Derudover finder jeg det yderst vigtigt med en konstant udvikling af personalets passion for musik og underholdning.
Festen er først en succes, når mine DJs har de rigtige rammer."

Kontakt Morten direkte:

Morten Friis

Morten startede firmaet tilbage i 2012 efter næsten 10 års erfaring som freelance DJ. Sammen med et godt netværk har han samlet nogle yderst kompetente og erfarne DJs, og kan derfor tilbyde nogle af branchens bedste folk. I 2016 bliver firmaet CVR registreret.

Book online møde

Vi tilbyder, at du kan afholde et online møde med os.
Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig pr. mail og aftaler nærmere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONTAKT OS

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale

Vagttelefon: hele døgnet


Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

HELE DANMARK

Lej en DJ i hele Danmark:
Jylland, Sjælland, Fyn og øerne

SOCIALE LINKS