LEJ EN DJ TIL JULEFROKOST I 2024

Frem med nissehuerne til årets julefrokost!


Vi ved og forstår hvor vigtig julefrokosten kan være for sammenholdet på f.eks. en arbejdsplads eller forening. Derfor er vi meget opmærksomme på, at musikken skal fungere som bindeled mellem gæsterne og understøtte det gode fællesskab.

DJ der samler 
alle festnisserne

Vi spiller til mange julefrokoster årligt, og har ud fra dette erfaret, at der kan være stor forskel på disse. Det gælder både i størrelsen med deltagerantal, typen af julefrokost og selve forløbet på dagen om det er med eller uden spisning.


Vi tager altid højde for jeres ønsker inden festen, og sørger for at DJen er rustet til den type af julefrokost, som I har i tankerne.

Vi er altid meget opmærksomme på alle detaljer.

Lej en DJ til julefrokost
Lej en DJ til julefrokost
Lej en DJ til julefrokost
Lej en DJ til julefrokost
Lej en DJ til julefrokost

Når der skal gang i julestemningen

Lej en DJ til julefrokost
Lej en DJ til julefrokost
Lej en DJ til julefrokost
Lej en DJ til julefrokost

De bedste juleklassikere
Fælles dans om juletræet
Kædedans til julerytmer
Syng-med-sange som alle kender

Jeres samarbejdspartner

DJ’ens vigtigste opgave er, at sørge for at musikken understøtter den stemning, som I ønsker at skabe til festen. Vi sørger for at kollegaerne føler sig godt tilpas og får en uforglemmelig fest.


Vi er bevidste om, at der kan være bred aldersforskel blandt kollegaerne, hvilket forpligter i forhold til den musikalske variation. Men især også i forbindelse med at finde et fælles musikalsk fodslag. Vores DJ afkoder løbende stemningen til festen og sørger for at spille de bedste klassikere, der forbinder generationerne, så alle deltager i festen i fællesskab og ikke i separate grupper.


Vi vil inden festen tage en god snak med jer, så vi kan danne den bedste musikalske indgangsvinkel til firmafesten. Derfor tilpasser vi også vores udstyr, musik og påklædning til festen.

Jeres personlige DJ

Ved bestilling tildeles I en personlig DJ, der er valgt ud efter flere vigtige kritier. Her sikrer vi det allerbedste match med jer og den pågældende DJ. I modtager informationer om ham, og han tager selv kontakt til jer, når den rette tid kommer.

I vil opleve ham som velforberedt, pæn påklædt og værende opmærksom under hele festen.

Alle vores DJs har stor erfaring med julefrokoster.

★★★★

KONTAKT OS

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale

Vagttelefon: hele døgnet


Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

HELE DANMARK

Lej en DJ i hele Danmark:
Jylland, Sjælland, Fyn og øerne

SOCIALE LINKS