LEJ EN DJ TIL RECEPTION

Vores forberedelser af musikken til den pågældende begivenhed er i høj grad bygge op omkring, hvilken type af reception du skal holde.

Reception lige efter
dine ønsker

Vi betragter hver enkelt begivenhed som noget unikt, og laver en specifik musikalsk indgangsvinkel som passer til dine behov

Lej en DJ til fødselsdag

Eksempler på receptioner

Lej en DJ til reception
Lej en DJ til reception
Lej en DJ til reception
Lej en DJ til reception

Jubilæumsfester
Netværksmøder
Butiksåbninger, Open By Nights
Messer og messestande

Du er i trygge hænder

Vi plejer altid at tilpasse musikken efter dine forventninger til arrangementet. Vi spiller normaltvis genrer som lounge, bossa nova og afslappet instrumentalmusik. Men vi kan også spille den minimalistikse elektroniske stil. Musikken afspilles i et afdæmpet lydniveau, så lyden bliver en god stemningsskaber.


DJen er opmærksom på at pause musikken, hvis der er taler og indslag, og der starters naturligt op i en glidende overgang fra afslutningen af indslaget.


Vi er opmærksomme på at receptioner er mere dynamiske end traditionelle fester, ment i den forstand, at man normaltvis ikke sidder fælles omkring spisebordet i flere timer, men i højere grad er stående eller gående blandt gæsterne imellem. Musikken skal derfor også betragtes som en form for "icebreaker" blandt de deltagende gæster.

Din personlige DJ

Ved bestilling tildeles du en personlig DJ, der er valgt ud efter flere vigtige kritier. Her sikrer vi det allerbedste match med dig og den pågældende DJ. Du modtager informationer om ham, og han tager selv kontakt til dig, når den rette tid kommer.

Du vil opleve ham som velforberedt, pæn påklædt og værende opmærksom under hele festen.

Flere af vores DJs har god erfaring med receptioner.

★★★★

KONTAKT OS

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale

Vagttelefon: hele døgnet


Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

HELE DANMARK

Lej en DJ i hele Danmark:
Jylland, Sjælland, Fyn og øerne

SOCIALE LINKS