LEJ EN DJ TIL KONFIRMATION


Januar 2023 tilbud >>> Bestil musik til konfirmationsfesten i 2023 og få 50% rabat på leje af FunCam photo booth <<< Januar 2023 tilbud 

Vi gør alt hvad der står i vores magt for at sætte konfirmanden i fokus, når I bestiller en DJ hos os. Vores fornemmeste opgave er, at sørge for konfirmanden får en dag hun/han aldrig vil glemme.


Konfirmanden i fokus

Under middagen plejer vi at spille klassiske hits i et roligt tempo og altid i et passende lydniveau. Når vi spiller under konfirmationsmiddagen sørger vi for, at musikken bidrager til, at gæsterne kommer i det rette, festlige humør, men samtidig så musikken ikke overdøver samtalerne mellem jeres gæster.


Hvis nogle af jeres gæster, vil bidrage med festlige indslag eller holde taler, sørger vi for at dæmpe musikken så fokus rettes det rigtige sted hen. Husk at vi også har mulighed for at bidrage med underlægningsmusik til hjemmelavede festsange. Underret os gerne inden festen, hvis du/I ved hvilken melodi som I søger til sangen, da vi ikke nødvendigvis kan finde alle melodier på selve dagen.

Lej en DJ til fødselsdag

Populær tilkøb til konfirmation

Lej en FunCam.dk photo booth med til festen og skab nye minder til den festlige lejlighed!


Vores DJ medbringer, opstiller og tager den med hjem igen. Derudover er der med i prisen også foto rekvisitter/photo props.

Uplight lamper

Vi tilpasser os til festen

Når den sidste bid dessert har forladt tallerkenen, plejer vi at skrue en tak op for musikken og byder op til dans, til dem der har lyst til at få sig en svingom. Vi er opmærksomme på ikke at spille alt for højt, da jeres gæster naturligvis også skal have lov til at snakke ved bordene. Vi imødekommer de musikønsker der måtte forekomme på dagen, og sørger løbende for, at spille numre der velegner sig til både konfirmanten (yndlingsnumrene) og de resterende gæster (på tværs af alder). Vi tilbyder også at konfirmanden prøver vores udstyr (sammen med DJ’en), som en ekstra oplevelse på dagen.

Hvis du eller konfirmanden skulle have nogle specifikke krav til udstyret vi medbringer (røgmaskine, disco-lys, mikrofon mm.), plejer vi at imødekomme det meste. Vi er bevidste om, at en konfirmationsfest ikke nødvendigvis er det samme som en ungdomsfest. Derfor er din DJ også ekstra opmærksom på forløbet undervejs, så festen ikke starter eller slutter som en 18 års fødselsdagsfest eller gymnasiefest.

Lej selfie kamera - lej selfie camera - lej photo booth - lej foto boks - lej foto box - lej photo box

Jeres personlige DJ

Ved bestilling tildeles I en personlig DJ, der er valgt ud efter flere vigtige kritier. Her sikrer vi det allerbedste match med jer og den pågældende DJ. I modtager informationer om ham, og han tager selv kontakt til jer, når den rette tid kommer.

I vil opleve ham som velforberedt, pæn påklædt og værende opmærksom under hele festen.

Alle vores DJs har stor erfaring med konfirmationsfester.

★★★★

KONTAKT OS

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale

Vagttelefon: hele døgnet


Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

HELE DANMARK

Lej en DJ i hele Danmark:
Jylland, Sjælland, Fyn og øerne

SOCIALE LINKS