Diskotek Til Din Fest
Konfirmation

KONFIRMATION

Bryllup     Fødselsdag     Firmafest     Julefrokost     Reception     Konfirmation     Børnefest     Sommerfest

Konfirmanden i fokus

Vi gør alt hvad der står i vores magt for at sætte konfirmanden i fokus, når I bestiller en DJ hos os. Vores fornemmeste opgave er, at sørge for konfirmanden får en dag hun/han aldrig vil glemme.


Under middagen plejer vi at spille klassiske hits i et roligt tempo og altid i et passende lydniveau. Når vi spiller under konfirmationsmiddagen sørger vi for, at musikken bidrager til, at gæsterne kommer i det rette, festlige humør, men samtidig så musikken ikke overdøver samtalerne mellem jeres gæster.


Hvis nogle af jeres gæster, vil bidrage med festlige indslag eller holde taler, sørger vi for at dæmpe musikken så fokus rettes det rigtige sted hen. Husk at vi også har mulighed for at bidrage med underlægningsmusik til hjemmelavede festsange. Underret os gerne inden festen, hvis du/I ved hvilken melodi som I søger til sangen, da vi ikke nødvendigvis kan finde alle melodier på selve dagen.

Vi tilpasser os til festen

Når den sidste bid dessert har forladt tallerkenen, plejer vi at skrue en tak op for musikken og byder op til dans, til dem der har lyst til at få sig en svingom. Vi er opmærksomme på ikke at spille alt for højt, da jeres gæster naturligvis også skal have lov til at snakke ved bordene. Vi imødekommer de musikønsker der måtte forekomme på dagen, og sørger løbende for, at spille numre der velegner sig til både konfirmanten (yndlingsnumrene) og de resterende gæster (på tværs af alder). Vi tilbyder også at konfirmanden prøver vores udstyr (sammen med DJ’en), som en ekstra oplevelse på dagen.

Hvis du eller konfirmanden skulle have nogle specifikke krav til udstyret vi medbringer (røgmaskine, disco-lys, mikrofon mm.), plejer vi at imødekomme det meste. Vi er bevidste om, at en konfirmationsfest ikke nødvendigvis er det samme som en ungdomsfest. Derfor er din DJ også ekstra opmærksom på forløbet undervejs, så festen ikke starter eller slutter som en 18 års fødselsdagsfest eller gymnasiefest.

Gør festen sjovere med et Selfiecam

Selfiecam

17% rabat på en
"Premium pakke" hos Selfiecam
(når du bestiller Diskotek Til Din Fest)


Pakken indeholder: Selfiecam, guldbaggrund (2x2m), Love Photoprops, Hawaii photoprops, Bryllups photoprops samt forsikring. (Samlet værdi: 1.390 kr.)


Kontrakt nr. skal angives ved bestilling
(se hvordan du finder kontrakt nr. her)

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


KONTAKT OS

Alle dage: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale


Vi leverer musik i hele Danmark


ÅBNINGSTIDER

Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

SOCIALE LINKS

Ombestilling grundet COVID-19 restriktioner er altid gratis og omkostningsfrit. Du kan derfor trygt lave en bestilling nu.

Se mere her
Ok