Diskotek Til Din Fest
Julefrokost

JULEFROKOST

DJ TIL JULEFROKOST

DJ der samler alle festnisserne

Frem med nissehuerne!


Vi ved og forstår hvor vigtig julefrokosten kan være for sammenholdet på f.eks. en arbejdsplads eller forening. Derfor er vi meget opmærksomme på, at musikken skal fungere som bindeled mellem gæsterne og understøtte det gode fællesskab.


Vi spiller til mange julefrokoster årligt, og har ud fra dette erfaret, at der kan være stor forskel på disse. Det gælder både i størrelsen med deltagerantal, typen af julefrokost og selve forløbet på dagen om det er med eller uden spisning.


Vi tager altid højde for jeres ønsker inden festen, og sørger for at DJen er rustet til den type af julefrokost, som I har i tankerne.

Vi er altid meget opmærksomme på alle detaljer.

DJ’ens vigtigste opgave er, at sørge for at musikken understøtter den stemning, som I ønsker at skabe på dagen. Vi sørger for at gæsterne føler sig godt tilpas og får en uforglemmelig fest.


Vi er bevidste om, at der kan være bred aldersforskel blandt gæsterne, hvilket forpligter i forhold til den musikalske variation. Men især også i forbindelse med at finde et fælles musikalsk fodslag. Vores DJ afkoder løbende stemningen til festen og sørger for at spille de bedste klassikere, der forbinder generationerne, så alle deltagende fester i fællesskab og ikke i separate grupper.

Alle vores DJs har stor erfaring med julefrokoster og her vil I blive tildelt en personlig DJ, der udvælges ud fra netop jeres præferencer.


Vi vil inden festen tage en god snak med jer, så vi dermed kan danne den bedste musikalske indgangsvinkel til festen. Derfor tilpasser vi også vores udstyr, musik og påklædning til festen.

Jeres samarbejdspartner

Skal vi ringe til dig?

Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring jeres ønsker til festen

 
 
 
 
 
 

Når der skal gang i julestemningen

DJ til julefrokost

De bedste juleklassikereFælles dans om juletræetKædedans til julerytmerLej en FunCam.dk photo booth

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


KONTAKT OS

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale


Vi leverer musik i hele Danmark


ÅBNINGSTIDER

Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

SOCIALE LINKS