Diskotek Til Din Fest
Firmafest

FIRMAFEST

DJ TIL FIRMAFEST

Erfarne firmafest DJs

Er I klar til årets begivenhed?


Vi ved og forstår hvor vigtig firmafesten kan være for sammenholdet på en arbejdsplads. Derfor er vi meget opmærksomme på, at musikken skal fungere som bindeled mellem kollegaer og understøtte det gode fællesskab, som I har på jeres arbejdsplads. 


Vi spiller til mange firmafester årligt, og har ud fra dette erfaret, at der kan være stor forskel på firmafester. Det gælder både i størrelsen med deltagerantal, typen af firmafest og selve forløbet på dagen om det er med eller uden spisning.


Vi tager altid højde for jeres ønsker inden festen, og sørger for at DJen er rustet til den type af firmafest, som I har i tankerne.

Vi er altid meget opmærksomme på alle detaljer.

DJ’ens vigtigste opgave er, at sørge for at musikken understøtter den stemning, som I ønsker at skabe til festen. Vi sørger for at kollegaerne føler sig godt tilpas og får en uforglemmelig fest.


Vi er bevidste om, at der kan være bred aldersforskel blandt kollegaerne, hvilket forpligter i forhold til den musikalske variation. Men især også i forbindelse med at finde et fælles musikalsk fodslag. Vores DJ afkoder løbende stemningen til festen og sørger for at spille de bedste klassikere, der forbinder generationerne, så alle deltagende fester i fællesskab og ikke i separate grupper.

Alle vores DJs har stor erfaring med firmafester, og her vil I blive tildelt en personlig DJ, der udvælges ud fra netop jeres præferencer.


Vi vil inden festen tage en god snak med jer, så vi kan danne den bedste musikalske indgangsvinkel til firmafesten. Derfor tilpasser vi også vores udstyr, musik og påklædning til festen.

Musik med sammenhold

Skal vi ringe til dig?

Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring jeres ønsker til festen

 
 
 
 
 
 

Når der skal gang i dansegulvet

DJ til firmafest

De store klassikere fra de sidste 5-6 årtierDe nyeste danseglade hits fra radioenLav en musik inspirationsliste til DJenMusikønsker på aftenen

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


KONTAKT OS

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale


Vi leverer musik i hele Danmark


ÅBNINGSTIDER

Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

SOCIALE LINKS