LEJ EN DJ TIL FIRMAFEST

Er I klar til årets begivenhed?


Vi ved og forstår hvor vigtig firmafesten kan være for sammenholdet på en arbejdsplads. Derfor er vi meget opmærksomme på, at musikken skal fungere som bindeled mellem kollegaer og understøtte det gode fællesskab, som I har på jeres arbejdsplads. 

Erfarne firmafest DJs

Vi spiller til mange firmafester årligt, og har ud fra dette erfaret, at der kan være stor forskel på firmafester. Det gælder både i størrelsen med deltagerantal, typen af firmafest og selve forløbet på dagen om det er med eller uden spisning.


Vi tager altid højde for jeres ønsker inden festen, og sørger for at DJen er rustet til den type af firmafest, som I har i tankerne.

Vi er altid meget opmærksomme på alle detaljer.

Lej en DJ til fødselsdag

Når der skal gang i dansegulvet

Lej en DJ til firmafest
Lej en DJ til firmafest
Lej en DJ til firmafest
Lej en DJ til firmafest

De store klassikere fra de sidste 5-6 årtier




De nyeste danseglade hits fra radioen




Lav en musik inspirationsliste til DJen




Musikønsker på aftenen

Musik med sammenhold

DJ’ens vigtigste opgave er, at sørge for at musikken understøtter den stemning, som I ønsker at skabe til festen. Vi sørger for at kollegaerne føler sig godt tilpas og får en uforglemmelig fest.


Vi er bevidste om, at der kan være bred aldersforskel blandt kollegaerne, hvilket forpligter i forhold til den musikalske variation. Men især også i forbindelse med at finde et fælles musikalsk fodslag. Vores DJ afkoder løbende stemningen til festen og sørger for at spille de bedste klassikere, der forbinder generationerne, så alle deltager i festen i fællesskab og ikke i separate grupper.


Vi vil inden festen tage en god snak med jer, så vi kan danne den bedste musikalske indgangsvinkel til firmafesten. Derfor tilpasser vi også vores udstyr, musik og påklædning til festen.

Din personlige DJ

Ved bestilling tildeles du en personlig DJ, der er valgt ud efter flere vigtige kritier. Her sikrer vi det allerbedste match med dig og den pågældende DJ. Du modtager informationer om ham, og han tager selv kontakt til dig, når den rette tid kommer.

Du vil opleve ham som velforberedt, pæn påklædt og værende opmærksom under hele festen.

Alle vores DJs har stor erfaring med firmafester.

★★★★

KONTAKT OS

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale

Vagttelefon: hele døgnet


Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

HELE DANMARK

Lej en DJ i hele Danmark:
Jylland, Sjælland, Fyn og øerne

SOCIALE LINKS