LEJ EN DJ + SAXOFONIST

Få en kombination af en saxofonist og en DJ med diskotek.


Søger du en løsning, som kan peppe feststemningen mere op, så tilbyder vi her et koncept, som gør festligheden endnu mere unik! Dans sammen med dine gæster til de helt store hits af tonerne fra den klassiske saxofon.

Pakkeløsning med DJ og saxofonist

Tilkøb for saxofonist fra kr. 4500,-


Alt efter festens type, vil vi i samråd med jer, tilpasse tidsrammen for saxofonisten. Til bryllupper er det naturligt, at DJen spiller nogle enkelte musiknumre inden saxofonisten spiller med. Til receptioner og lignende vil det være oplagt, at saxofonisten spiller allerede fra starten. Vi laver en løsning, der passer jeres ønsker.

Typisk spiller saxofonisten imellem én og to timer, hvor der er naturlige pauser indimellem musikken. De sange saxofonisten spiller over, er numre hvor det i forvejen giver anledning til et blæseinstrument.

Vi har to dygtige saxofonister tilknyttet, én kvindelig og én mandlig saxofonist. Konceptet tilbydes i hele landet, og prisen afhænger af tidsrum for musikafvikling samt kørsel for saxofonisten.


Lej DJ + saxofonist
Lej DJ + saxofonist
Lej DJ + saxofonist

Mød én af vores saxofonister

Vores kvindelige saxofonist er hollandske Cece Noir, der for nyligt er flyttet til Danmark. Hun har siden 2010 spillet massevis af sprøde og lækre sax-lyde til diverse fester i bl.a. Holland, Tjekkiet og Ibiza.
Hun er nu også mere end klar til at levere unikke oplevelser til fester rundt om i Danmark. 


Cece Noir

For denne unge saxofonist handler hendes musik om at finde ind til gnisten og følelsen hos publikum, der går direkte ind i sjælen.
Hendes speciale er improvisering på alle typer musik, der bestemt også er med til at gøre oplevelsen helt unik hver eneste gang.

Hun beskriver sin unikke saxofonlyd som en 'gennemført smooth pop-lyd med en sprød kant'.


Oplev Søren til din begivenhed

Søren Sax har spillet som professionnel saxofonist i mere end 20 år i alle tænkelige musikalske konstellationer.

Fra solo jazz optrædener til fuldt bigband med 15 mands show band for kendte udenlandske artister.


Søren ved hvordan man får folk ud på dansegulvet og med sin gode energi er han med til at skabe en stemning der kan mærkes helt ud på dansegulvet. Yderligere har han også stor erfaring med at skabe den gode stemning med musikken til samtale og reception.


Skal du bruge et jazz band med saxofon eller skal du bruge en super hip saxofonist til at spille sammen med vores DJ så er Søren Sax klar til at give den fuld gas for dig og dine gæster.


Søren er uddannet på det verdensberømte Jazz konservatorium i Haag og har derudover fuldført sin masters degree som udøvende saxofonist på Jazz, World og Pop konservatoriet i Rotterdam. Søren kender rigtigt meget til den internationale scene med sine mere end 20 års erfaring på den musikalske scene, hvilket giver ham en fordel i alle musik genrer, fra pop til jazz og fra funk til rock.


Lej DJ + saxofonist

Benyt Saxoman til festen

Lej DJ + saxofonist

Søren Saxoman er en dygtig saxofonist, som giver en fantastisk musikalsk oplevelse hver eneste gang.

Han er en professionel og dedikeret saxofonist, som spiller med et energisk og rytmisk udtryk, altid i en klar og sprød tone.


Han spiller lækker funky party sax sammen med vores DJ til forskellige begivenheder, som dine gæster aldrig vil glemme. Det kan være en reception, et bryllup, en fødselsdag, en julefrokost eller noget helt andet.


Saxoman har et bredt repertoire og går gerne ud blandt gæsterne for at give dem en mere personlig oplevelse. Han har øvet og optrådt med saxen i over 12.000 timer og har udforsket mange forskellige musikgenrer i sin udvikling. Derfor kan han levere et optimalt resultat, uanset hvilken genre musik du ønsker at høre.


Siden 1983 har han turneret på mange danske og udenlandske musikscener og har medvirket som musiker og skuespiller på mange udgivelser.

Skab en unik oplevelse
Sæt ekstra gang i dansegulvet
Ønsk dine favoritnumre
Billig løsning med stort udbytte

Lej en DJ + saxofonist
Lej en DJ + saxofonist
Lej en DJ + saxofonist
Lej en DJ + saxofonist

Derfor bør du vælge saxofonist

Kundeanmeldelse

Fik anbefalet Diskotek Til Din Fest og blev ikke skuffet. Fra start ser man på ønsker og muligheder og finder sammen den bedste løsning til ens fest.
Valg af DJ til vores fest var spot on og Frederik gjorde dagen mere festlig med hans valg af musik og måde at være på.

Brug roligt Diskotek Til Din Fest - du får helt sikkert en god oplevelse.

★★★★

Claus Andersen

Anledning: 50 års fødselsdag

KONTAKT OS

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale

Vagttelefon: hele døgnet


Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

HELE DANMARK

Lej en DJ i hele Danmark:
Jylland, Sjælland, Fyn og øerne

SOCIALE LINKS