Diskotek Til Din Fest
Bryllup

BRYLLUP

Bryllup     Fødselsdag     Firmafest     Julefrokost     Reception     Konfirmation     Børnefest     Sommerfest

Skal I giftes? Stort tillykke herfra!

Et af vores helt store specialer er netop bryllupper, og vi spiller årligt til omkring 100 bryllupsfester rundt om i hele Danmark.

Vi leverede til 123

bryllupsfester i 2019

Bryllupper er altså ikke ukendt for os, og vi ved hvad disse fester kræver og indebærer. I vil derfor trygt kunne vælge os som musikleverandør til jeres store dag.

 

Vores bryllupsvideo viser kort, hvad vi bl.a. kan tilbyde til jeres bryllupsfest. Dette er kun inspiration. Har I særlige ønsker og drømme, vil vi i dialog med jer imødekomme dette.

Vi kender til traditionerne

DJ til bryllup

Der er forbundet mange traditioner til de danske (og udenlandske) bryllupper, hvor musikken kan have en stor indflydelse.
Det er f.eks. musik til brudemarchen, specifikke musiknumre til kysserunder, far/datter dans og ikke mindst brudevalsen! 

Vi oplever meget stor forskellighed omkring ønskerne til traditionerne hos de enkelte brudepar. Vi mener, at festen skal være fuldt ud som I drømmer og ønsker om.


Det er derfor vigtigt for os er, at der bliver forventningafstemt imellem os bl.a. omkring musik til traditionerne. Derfor vil jeres personlige DJ gennemgå en fastlagt "tjek liste" med jer, så der bliver aftalt alle mulighederne for dagens forløb.

Jeres personlige DJ

Ved bestilling tildeles I en personlige DJ, der er valgt ud efter flere vigtige kritier. Her sikrer vi det allerbedste match med jer og den pågældende DJ. I modtager informationer om ham, og han tager selv kontakt til jer, når den rette tid kommer.

I vil opleve ham som velforberedt, pæn påklædt og værende opmærksom under hele festen.

Alle vores bryllup DJs har stor erfaring med bryllupfester. 

Når der skal gang i dansegulvet

DJ til bryllup

De store klassikere fra de sidste 5-6 årtierDe nyeste danseglade hits fra radioenLav en musik inspirationsliste til DJenMusikønsker på aftenen

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


KONTAKT OS

Alle dage: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale


Vi leverer musik i hele Danmark


ÅBNINGSTIDER

Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

SOCIALE LINKS

Ombestilling grundet COVID-19 restriktioner er altid gratis og omkostningsfrit. Du kan derfor trygt lave en bestilling nu.

Se mere her
Ok