Diskotek Til Din Fest
Børnefest

BØRNEFEST

DJ TIL BØRNEFEST

Musik til de yngste

Børnedisko, skolefest, børnefødselsdag... Vi er klar på fest & leg!

En DJ med lyd- og lyssystem er altid meget populært hos de yngre deltagere. Vi forsøger nemlig, at spille alle musikønsker. Samtidig giver vi børnene lov til at komme bag DJ pulten, hvor de kan se, hvordan det hele fungerer. Vores vigtigste opgave er, at skabe de perfekte rammer for børnene, så musikken understøtter dans, leg og festligt samvær.


Vi forbereder og tilpasser altid musikken efter børnenes yndlingskunstnere og sange. Jeres DJ er naturligvis opdateret i forhold til, hvad der rør sig blandt de yngre, men der kan være stor musikalsk variation mellem de forskellige aldersspænd hos børn. Det er derfor en god idé at sende en sang-liste til os inden festen, så vi ankommer bedst muligt forberedt på selve dagen. Børnene har selvfølgelig mulighed for at ønske alt hvad de har lyst til på selve dagen.

Vi tilpasser os festen

Vi plejer altid at lave sjove lege og konkurrencer undervejs til den yngre aldersgruppe. Det sætter altid gang i stemningen. Derudover medbringer vi farverige lamper, seje lyseffekter og røgmaskine (hvis ønskes), for at skabe de perfekte rammer, så børnene får en oplevelse de sent vil glemme.

Røgmaskinen er altid et hit!

Vi ankommer ca. 1. time før det aftalte starttidspunkt og sørger for at udstyret står klar til feststarten. Vi spiller typisk i 2-3 timer og er undervejs opmærksomme på, hvordan børnene trives med musikken og legene. Der er naturligvis mulighed for at forlænge spilletiden, dog anbefaler vi ikke at spille i lige så lang tid som vi plejer at gøre til en voksenfest, da energiudladningen under festen gør, at der nok ikke er meget tilbage efter et par timer.

Sjove lege og konkurrencer

DJ til børnefest

StoledansStopdansLimbo rock"Skeen går rundt"

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


KONTAKT OS

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale


Vi leverer musik i hele Danmark


ÅBNINGSTIDER

Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

SOCIALE LINKS