LEJ EN DJ TIL BØRNEFEST

Børnedisko, skolefest, børnefødselsdag... Vi er klar på fest & leg!

En DJ med lyd- og lyssystem er altid meget populært hos de yngre deltagere. Vi forsøger nemlig, at spille alle musikønsker. Samtidig giver vi børnene lov til at komme bag DJ pulten, hvor de kan se, hvordan det hele fungerer. Vores vigtigste opgave er, at skabe de perfekte rammer for børnene, så musikken understøtter dans, leg og festligt samvær.


Musik til de yngste

Vi forbereder og tilpasser altid musikken efter børnenes yndlingskunstnere og sange. Jeres DJ er naturligvis opdateret i forhold til, hvad der rør sig blandt de yngre, men der kan være stor musikalsk variation mellem de forskellige aldersspænd hos børn. Det er derfor en god idé at sende en sang-liste til os inden festen, så vi ankommer bedst muligt forberedt på selve dagen. Børnene har selvfølgelig mulighed for at ønske alt hvad de har lyst til på selve dagen.

Lej en DJ til fødselsdag

Populær tilkøb til børnefester

Vores røgmaskine er altid et stort hit til børnefester.

Udover at det giver en fed effekt i rummet, hvor lysstrålerne fra vores lyseffekter bliver mere klare og kraftigere, så oplever vi ofte at børnene finder det utrolig sjovt, når der trykkes på knappen og røgen kommer ud fra maskinen.

Hvem ved?  Måske får børnene også lov til at trykke på knappen

Uplight lamper

Vi tilpasser os til festen

Vi plejer altid at lave sjove lege og konkurrencer undervejs til den yngre aldersgruppe. Det sætter altid gang i stemningen. Derudover medbringer vi farverige lamper, seje lyseffekter og røgmaskine (hvis ønskes), for at skabe de perfekte rammer, så børnene får en oplevelse de sent vil glemme.

Røgmaskinen er altid et hit!

Vi ankommer ca. 1. time før det aftalte starttidspunkt og sørger for at udstyret står klar til feststarten. Vi spiller typisk i 2-3 timer og er undervejs opmærksomme på, hvordan børnene trives med musikken og legene. Der er naturligvis mulighed for at forlænge spilletiden, dog anbefaler vi ikke at spille i lige så lang tid som vi plejer at gøre til voksenfester, da energiudladningen under festen gør, at der nok ikke er meget tilbage efter et par timer.

Jeres personlige DJ

Ved bestilling tildeles I en personlig DJ, der er valgt ud efter flere vigtige kritier. Her sikrer vi det allerbedste match med jer og den pågældende DJ. I modtager informationer om ham, og han tager selv kontakt til jer, når den rette tid kommer.

I vil opleve ham som velforberedt, passende påklædt og værende klar til en sjov fest med børnene.

Flere af vores DJs har stor erfaring med børnefester.

★★★★

KONTAKT OS

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale

Vagttelefon: hele døgnet


Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

HELE DANMARK

Lej en DJ i hele Danmark:
Jylland, Sjælland, Fyn og øerne

SOCIALE LINKS