FAQ - INDEN FESTEN

Hvordan godkender jeg kontrakten?

I mailen fra os, hvor kontrakten er vedhæftet, skal du svare tilbage på mailen, at du kan godkende kontrakten. Dette er gældende som en underskrift, og før har vi ikke en endelig aftale.


Kan aftalen ændres efter kontrakten er godkendt?

Ja, som udgangspunkt er der mulighed for at lave ændringer i kontrakten. Se betingelser i kontrakten. Der kan dog forekomme ændringer i prisen i forhold til det tilbud, som du modtog ved indgåelse af kontrakt. Ved ændringer af aftalen skal dette godkendes af Diskotek Til Din Fest.

Hvornår ved jeg hvilken DJ, der kommer og spiller til min fest?

I kontrakten står der angivet hvilken DJ, der er tildelt din fest. Der kan dog forekomme ændringer i visse situationer. Vi sikrer altid at DJen er kompetent, erfaren og vil matche dine ønsker til musikken og festen. Sammen med kontrakten modtager du en information oversigt af vores DJs.

Hvornår kontakter DJen mig inden festen?

Senest i weekenden før festen vil du modtage en standard opfølgningsmail fra os. Efterfølgende vil din personlige DJ kontakte dig pr. telefon i ugen op til festen. Vi giver dig altid mulighed for at ønske opringning på en bestemt dag og tidspunkt. Skulle der opstå behov for kontakt efter godkendelse af kontrakten og inden DJen kontakter dig, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Se hvordan her.

Hvordan sikrer jeg, at DJen passer til min fest?

Vi lytter altid til dine ønsker og krav til DJen og musikken. Alle vores DJs er yderst kompetente og erfarne fra branchen. Ved oprettelse af kontrakt, har du mulighed for at give de ønsker du måtte have som f.eks. DJens personlighed, brugen af mikrofon, spillestil og meget mere.

Hvordan foregår betalingen

Ved indgåelse af aftalen skal der betales et depositum på kr. 1000,- hvorefter det resterende beløb skal betales senest 5 hverdage før festdagen.

Depositum er ikke gældende for erhvervskunder/offentlige institutioner. Her sendes en faktura efter festen.

Hvordan ved jeg, at I har modtaget min betaling?

Hvis du ikke hører fra os kan du antage, at vi har modtaget din betaling. Hvis du gerne vil have det bekræftet, er du velkommen til at kontakte os.

Kan jeg sende musikønsker inden festen?

I mailen sammen med kontrakten opfordrer vi uforpligtende til, at du sammensætter en liste på min. 10-20 musiknumre, som DJen kan bruge som inspiration på dagen. Du kan sende listen i teksten over mail, sammensat i en Word/PDF-dokument, et link til Spotify playliste eller som virker bedst for dig. Vi vil gerne have listen senest 14 dage før festdagen. DJen vil desuden tage en god dialog med dig, når han ringer til dig i ugen op til festen. Derudover er det altid muligt at ønske musiknumre til festen.Mangler du svar på et spørgsmål?

Morten Friis

Morten Friis
Indehaver og stifter

Direkte kontakt

Send et spørgsmål

Du kan forvente et svar indenfor
24 timer,
og oftest hurtigere.

 
 
 
 

KONTAKT OS

Diskotek Til Din Fest

CVR: 38167839

+45 28866700
info@diskotektildinfest.dk


ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30
Andre tidspunkter efter aftale

Vagttelefon: hele døgnet


Diskotek Til Din Fest, voksendiskotek fra Holstebro

HELE DANMARK

Lej en DJ i hele Danmark:
Jylland, Sjælland, Fyn og øerne

SOCIALE LINKS