Diskotek Til Din Fest

DJ TIL BRYLLUP

 

 

Skal I giftes? Stort tillykke!

 

Et af vores helt store specialer er netop bryllupper, og vi spiller årligt til omkring 100 bryllupsfester rundt om i hele Danmark.


Bryllupper er altså ikke ukendt for os, og ved hvad disse fester kræver og indebærer. I vil derfor trygt kunne vælge os som musikleverandør til Jeres store dag.

 

Vores bryllupsvideo til venstre viser kort, hvad vi bl.a. kan tilbyde til Jeres store dag. Dette er kun inspiration. Har I særlige ønsker og drømme, vil vi i dialog med Jer imødekomme dette.

 Der er forbundet mange traditioner til de danske (og udenlandske) bryllupper, hvor musikken kan have en stor indflydelse.
Det er f.eks. musik til brudemarchen, specifikke musiknumre til kysserunder, far/datter dans og ikke mindst brudevalsen! 

Vi oplever meget stor forskellighed omkring ønskerne til traditionerne hos de enkelte brudepar. Vi mener, at festen skal være fuldt ud som I ønsker.
Det er derfor vigtigt for os er, at der bliver forventningafstemt imellem os bl.a. omkring musik til traditionerne. Derfor vil Jeres personlige DJ gennemgå en fastlagt "tjek liste" med Jer, så der bliver aftalt alle mulighederne for dagens forløb.


 


VI KENDER TIL TRADITIONERNE

 

"Intet mindre end perfekt!

 

Til alle kommende brudepar og andet godtfolk. Gør jer selv den tjeneste at leje en DJ hos Diskotek til din fest til jeres bryllup eller fest.

Hold nu op, hvor var det godt og helt fantastisk.
Gennemført og professionelt samarbejde fra start til slut, og Dj'en satte prikken over i'et så vores fest blev perfekt.
Gæsterne skamroste ham og dansede til lang ud på natten.

Tak er kun et fattigt ord!
Kærlig hilsen et MEGET tilfreds brudepar."

.Maria Sørensen

Anledning: Bryllupwww.diskotektildinfest.dk